سلام. دیروز در مورد پخت سمنو ازتون سوال کردم که وسط گندم ها کپک زده و ما هم قسمت های کپک زده رو جدا کردیم و قسمت های سالم رو برای پخت سمنو استفاده کردیم. ولی جواب اصلی رو ندادین که : 1-آیا این سمنویی که پختیم قابل مصرف هست یا باید کل اون گندم هارو دور میریختیم؟؟ 2-در صورت سبز بودن رنگ سمنو باز هم میشه مصرف کردش و ضرری نداره؟؟
با سلام
کپک بزنه گندم فایده نداره دیگه
در مورد رنگ هم اگه مزش بد نباشه مشکلی نداره ولی مصرف نشه بهتره
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/12/12
ولی چون جدا کردید اگه قسمت کپک زده ای داخلش نباشه مشکلی نداره
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/12/12