گوشت مناسب سرخ کردن
با سلام
وقتی گوشت رو سرخ میکنم سفت و غیر قابل جویدن میشه
چه گوشتی مناسب سرخ کردنه ؟
اشپزی
چرا کیکم پف نمیکنه
اشپزی
خامه م شل شده چکار کنم
اشپزی
سلام خامه رو کیکم شل شده چکار کنم
اشپزی
سلام خسته نباشید برا کیک خیس چند تخم مرغ لارمه؟
آشپزی
سلام من مرغ پخته ریز شده دارم حالا میخوام با پلوپز رشته پلو درست کنم آیا همزمان با برنج روغن نمک میتونم مرغ و رشته رو تو پلوپز بریزم تا پخته بشه یا باید مرغ و رشته رو بعد اضافه کنم؟ تقریبا چقدر بعد ؟ چون میخوام مرغ کاملا با برنج قاطی بشه تشکر
خمیر پیتزا
با سلام دارم خمیر پیتزا درست میکنم خمیرم سفت شد چیکار کنم....لطیف نشد
حلوا آرد سنگک
با سلام من حلوا با آرد سنگک درست کردم آما وقتی که میخوریم تو دهن خشک و پوکه و اصلا مول حلواهایی که تابحال خوردمنیست ولی قیافش خوبه آیا میشه درستش کرد ؟برای نذری اپلین بار بود درستکردم لطفا راهنماییمکنید
برای تهیه یک کیلو مربای آلبالو
با سلام
می خواستم بپرسم برای تهیه یک کیلو مربای آلبالو ، چقدر آلبالو ، شکر و باقی مواد لازم است ؟؟
چه تعداد پرس از مواد اولیه ذکر
با سلام
برای محرم نذر عدس پلو نمودم اما چون آشپزی بلد نبودم فقط نیت کردم ۵ کیلو برنج و ۳ کیلو عدس.
بدون تغییر در مواد فوق (یعنی تمام ۸ کیلو در پختن استفاده شود) چند پرس تهیه میشود؟
خواباندن گوشت قرمز در اب پیاز
گوشت شیشلیکی را برای طعم دار کردن در اب پیاز فراوان بعلاوه نمک بعلاوه فلفل سیاه خوابانده و در یخچال گذاشته ام ایا گوشتم خراب میشود؟ کلا قصد دارم یک شبانه روز داخل یخچال در ظرف باشد بعد درست کنم
گوشت قرمز در اب پیاز
گوشت شیشلیکی را برای طعم دار کردن در اب پیاز فراوان بعلاوه نمک بعلاوه فلفل سیاه خوابانده و در یخچال گذاشته ام ایا گوشتم خراب میشود؟
آشپزی
سلام من چیز کیک درست کردم و از پنیر خامه ای صبحانه استفاده کردم، کمی شور شده وقتی یا شکر و خامه همزدم، میخوام بدونم چاره چیه؟
خمیری شدن جوجه چینی
سلام و ارادت
من جوجه چینی با خمیر بنیه درست کردم که هم پف کرد و هم سرخ شد ولی نمیدونم چرا لایه ی رویی کریسپی و ترد نشد.طوری هم نبود که وقتی از سرخ کن در بیاری کریسپی باشه و بعدا نرم بشه اون از اول نرم بود و کریسپی نبود
شله زرد
سلام.میخواستم بدونم۲۰کیلو برنج دقیقا چقدر بهم شله زرد میده..پیالههام درب دار هستن که برای خورشت استفاده میشه
نگهداری طولانی مدت سمنو
سلام. حدود ۸ ماه قبل سمنو به مقدار زیادی پختیم و تو ظروف سر بسته قرار دادیم و تو فریزر گذاشتیم.
چند ظرف از اون سمنو اضافه موند و تو این ۸ ماه تو فریزر بوده.
بنظرتون الان فاسد نشده و میشه مصرف کرد؟؟ کلا اگه سمنو بلافاصله بعد از پخت تو فریزر باشه تا چند ماه سالم میمونه؟؟
کمپوت
سلام. بعد اینکه شیشه کمپوتو از آب جوش دراوردم تا برعکسش کنم دیدم درش محکم نیست و یه کم از ابش بیرون ریخت، منم بلافاصله سفتش کردم. آیا هوا داخلش رفت؟ خراب میشه؟
اندازه دیگ آشپزی
سلام
وقت شما بخیر- بسیار سپاسگزارم که همچین بستری را برای ایجاد و طرح سوالات ون آشپزی محیا کردید.
سوال: برای تهیه آش رشته نذری در تعداد 100 نفر یا بیشتر می خواستم بدونم اندازه دیگ باید چقدر باشه.
همه جا از مقدار مواد اولیه گفته شده. ولی هیچ جا گفته نشده که اندازه دیگ باید چقدر باشه؟
در ضمن دیگ من دارای قطر 70 سانت می باشد.
ممنون از توجه و پاسخگوییتون
آش دندونی
سلام برای آش دندونی پسرم همسرم گندم خریده هرچی گذاشتم رو گاز بپزه کامل باز نمیشه باز دون میمونه. اشتباه خریده؟گندم مرغی چه فرقی با گندم داره؟ مرسی
سوسیس خانگی
باعرض سلام من سوسیس خانگی را درکاورهای مخصوص درست می کنم ولی بعد از مرحله بخار و گذاشتن داخل یخچال برای استفاده که از کاور خارج می کنم خیس هست وبعضی قسمت های آن حالت لزج مانند داره لطفا بفرمایید اشکال کجاست؟
آیا باید بعداز مرحله بخار ازکاور خارج کنم وبعد برای سرد شدن داخل یخچال بگذارم؟
رفع مشکل تیرگی شربت آلبالو
باسلام
می خواستم بدانم اگر شربت آلبالو به دلیل جوشیدن زیاد تیره شده باشد چکار باید بکنم؟
درباره کالباس خانگ
سلام ببخشید کالباس خانگی درست کردم با پلاستیک مخصوص کالباس بعد سرشو محکم با بند بستم ۱ساعتو نیم جوشاندمش الان که در اوردم میبینم یه کم آب داخلشه این طبیعی هست یا خراب شده ولی از جایی که بستمش اصلا آب وارد نشده چند دقیقه باید بذارمش داخل یخچال ممنون میشم راهنماییم کنید
ته چین
با سلام من مخلوط مرغ و تخم مرغ و بقیه مواد باربرنج را انجام داده ام و آماده ی دم کشیدن است منتها میخواهم آنرا در یخچال بگذارم و فردا دم کنم آیا اگر یک شب برنج با مخلوط مواد بماند غذا خراب میشود ؟
دانلود فایل تصویری با idm
سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش هروقت میرفتم یوتوب و...idm به طور اتوماتیک ازم میپرسید دانلود فایل تصویری از این صفحه .
ولی حالا که ویندوز عوض کردم idm نصب کردم ولی همچین گزینه ای نداره .
لطفا راهنمایی کنید.
کپک ج.انه گندم 2
سلام. دیروز در مورد پخت سمنو ازتون سوال کردم که وسط گندم ها کپک زده و ما هم قسمت های کپک زده رو جدا کردیم و قسمت های سالم رو برای پخت سمنو استفاده کردیم. ولی جواب اصلی رو ندادین که : 1-آیا این سمنویی که پختیم قابل مصرف هست یا باید کل اون گندم هارو دور میریختیم؟؟ 2-در صورت سبز بودن رنگ سمنو باز هم میشه مصرف کردش و ضرری نداره؟؟
کپک جوانه گندم
سلام. برای پخت سمنو گندم ها را دسته کردیم و جوانه زدند و سبزه زدند و دیگر کارهای رایج برای درست کردن سمنو. روزی که خواستیم سمنو بپزیم دیدیم که وسط گندم ها کپک زده و ما هم قسمت های کپک زده رو جدا کردیم و قسمت های سالم رو برای پخت سمنو استفاده کردیم. سوالم اینه که: 1-وقتی قسمتی از گندم ها کپک میزنه باید کل اون گندم های سبد رو دور ریخت یا میشه قسمت های سالم رو جدا کرد و استفاده کرد؟؟ 2-سمنویی که درست کردیم رنگش سبزه و به اون حالت قهوه ای در نیومده و این یعنی مشکل داره؟؟ ممنون
آشپزی
سلام خسته نباشید من اون توستر دارم ومیخوام بدونم برای پخت کیک وشیرینی از کدوم المنت ها باید استفاده کنم و اینکه چرا بعضی از شیرینی ها موقع بیرون اوندن از فر پفشون میخوابه با تشکر
طرز مصرف پودر سفیده تخم مرغ
با سلام و خسته نباشید من به تازگی مشغول ورزش بدنسازی شدم و یکی از غذاهای مورد نیازم سفیده تخم مرغ میباشد ولی بدلیل مزاج مجبور به استفاده از پودر سفیده تخم مرغ می باشم لطف کنید طرز مصرف این ماده رو که به صورت جداگانه بابستی مصرف کنم اموزش دهید با تشکر و سپاس
پخت لازانیا
سلام.وقت به خیر.
میشه برای وقتی که مهمون داریم و میخوایم لازانیا درست کنیم همه مراحل تهیه لازانیا رو انجام بدیم و اون رو توی یخچال بزاریم و فقط موقعی که میخوایم برای شام سرو کنیم اون رو از یخچال دربیاریم و بزاریم توی فر تا بپزه؟
اینجوری مشکلی برای لازانیا ایجاد نمیشه؟خراب نمیشه؟