سلام. برای پخت سمنو گندم ها را دسته کردیم و جوانه زدند و سبزه زدند و دیگر کارهای رایج برای درست کردن سمنو. روزی که خواستیم سمنو بپزیم دیدیم که وسط گندم ها کپک زده و ما هم قسمت های کپک زده رو جدا کردیم و قسمت های سالم رو برای پخت سمنو استفاده کردیم. سوالم اینه که: 1-وقتی قسمتی از گندم ها کپک میزنه باید کل اون گندم های سبد رو دور ریخت یا میشه قسمت های سالم رو جدا کرد و استفاده کرد؟؟ 2-سمنویی که درست کردیم رنگش سبزه و به اون حالت قهوه ای در نیومده و این یعنی مشکل داره؟؟ ممنون
با سلام
در مورد کپک
اینکه گندم ها جاشون تمیز نبوده یا بیش از حد خیس خورده و در معرض رطوبت بوده
برای رنگ سبز هم باید مقدار بیشتری روی شعله میموند و اینکه ممکنه یکی از مراحل رو اشتباه رفته باشید
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/12/12