پیاز

عنوان : پیاز
گروه درخواست : سوالات آشپزی
شرح درخواست :

سلام. ببخشید چرا پیاز هنگام سرخ کردن سبز می شود؟


پاسخ کارشناس

با سلام
هیچ گونه دلیل منطقی برای سبز شدن پیاز سالم در روغن وجود ندارد
احتمال ناسالم بودن پیاز زیاد است پیشنهاد میشود از این نوع پیاز ها استفاده نکنید زیرا احتمالا سمی خواهند بود
میوه فروشی ها پیاز هایی را که رشد کرده اند سر کن میکنند و این باعث سمی شدن پیاز میشود

با تشکر ،
پاسخگوی شماره 11
پاسخیاب

توسط پاسخگوی شماره 11 در تاریخ 1395/11/24

شما هم سوال دارید ؟

از کارشناسان پاسخیاب بپرسید!