دایرکت اینستا

عنوان : دایرکت اینستا
گروه درخواست : سایر موارد
شرح درخواست :

سلام
خسته نباشین
میخواستم بدونم اگه history دایرکت اینستا رو پاک کنم و بعد اکانتمو تو یه گوشی دیگ باز کنم، پیاما نمایش داده میشه یا نه ؟!


پاسخ کارشناس

با سلام
بنظر بنده قاعدتا نباید چنین امکانی وجود داشته باشد، مگر اینکه کسانی که به آنها پیام ارسال کرده بودید، پاسخ شما را بدهند.
وقتی شما history را پاک میکند، هنوز یک نسخه در گوشی شخص دریافت کننده وجود دارد، اگر آن شخص پیام جدیدی روی همان ارسال کند، پیام مجددا در گوشی تان نمایش داده میشود.
پاسخ راضی کننده بود؟

توسط مرتضی صادقی در تاریخ 1396/01/26


پاسخ شما

آها خب اگه اون افراد رو بلاک کنیم چی؟

توسط سیاوش ارژنگی در تاریخ 1396/01/26


پاسخ کارشناس

فکرنکنم. بهتر بود قبل از پاک کردن هیستوری، روی تک تک پیام ها کلیک میکردید و گزینه unsend را هم میزدید تا دیگر آن فرد پیامی نبیند که بخواهد پاسخ دهد.

توسط مرتضی صادقی در تاریخ 1396/01/26


پاسخ شما

ممنون ازتون و وقتی که گذاشتین

توسط سیاوش ارژنگی در تاریخ 1396/01/26

شما هم سوال دارید ؟

از کارشناسان پاسخیاب بپرسید!
loading...