راحت الحلقوم

عنوان : راحت الحلقوم
گروه درخواست : سوالات آشپزی
شرح درخواست :

برای تولید یه نوع راحت الحلقوم که به اصطلاح در ترکیه می گن ( لوکوم) درام کار می کنم . دستور هم گرفتم و شروع به تولید اون کردم حداقل 30 بار انجام دادم ولی در حد لوکوم ترکیه در نمی اد.
مشکل اساسی اینه که : مواد تشکیل دهنده اون هم نشاسته و شکر و جوهر لیمو است
لوکوم که من می زنم خیلی نرم تر از اون هست از کار شناسهای خود ترکیه که پرسیدم گفتند که باید زیاد هم بزنی ولی من تا حد سوزوندن هم رفتم ولی باز هم نشد. آخرش هم تارتار زدم ولی باز هم نشد. لوکوم ترکیه را شرکت قدیما تو اصفهان داره می زنه . مشخصاتش هم لوله ای که داخلش مغز پسته داره. من دوست دارم عین اون بزنم


پاسخ کارشناس

با سلام
یه مقدار وانیل و کره هم اضافه کنید
ولی نکته ای که باید بگم اینه که
هرچیزی که توی خونه درست میکنیم دقیقا اون چیزی که بیرون هست نمیشه
مثل کباب کوبیده یا پیتزا
اونا یه رازی برای عالی شدنش پیدا میکنن مال همینه خیلی خوب میشه که باید هر دفعه یه چیزی بهش اضافه کنید تا اون چیزی که میخاید به دست بیاد

با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب

توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/05/09

شما هم سوال دارید ؟

از کارشناسان پاسخیاب بپرسید!
loading...