مخمر

عنوان : مخمر
گروه درخواست : سوالات آشپزی
شرح درخواست :

با سلام استفاده از مخمر فوری اماده در تهیه نان و شیرینی خانگی ایا ضرری نداره؟
من خمیر شیرینی درس کردم و دارچین داخلش بود اما بعد از پخت اصلا بوی و مزه دارچین حس نمیشد اما وقتی بدون مخمر همین شیرینی را درس میکردم مزه دارچین حس میشد علتش چیه؟ و ایا ضرری نداره این مخمرها؟


پاسخ کارشناس

با سلام
مخمر فوری اگه تازه باشه مشکلی نداره
دلیل حس نشدن دارچین هم این بوده که مخمر دارچین رو خنثی کرده
مخمر اگه در طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف بشه میتونه باعث تحریک معده بشه

با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب

توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/08/17

شما هم سوال دارید ؟

از کارشناسان پاسخیاب بپرسید!
loading...